Portación de Staphylococcus aureus enterotoxigénicos en manipuladores de alimentos
Background: One of the most common pathogens causing alimentary toxi-infections is Staphylococcus aureus (S aureus). The presence of S aureus in food, indicates flaws during food manipulations. For this reason most sanitary norms require the detection of S aureus carriers. Aim: To determine the carr...
Enregistré dans:
Auteurs principaux: | Figueroa G,Guillermo, Navarrete W,Paola, Caro C,Maricela, Troncoso H,Miriam, Faúndez Z,Gustavo |
---|---|
Langue: | Spanish / Castilian |
Publié: |
Sociedad Médica de Santiago
2002
|
Sujets: | |
Accès en ligne: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-98872002000800003 |
Tags: |
Ajouter un tag
Pas de tags, Soyez le premier à ajouter un tag!
|
Documents similaires
-
Portación de Staphylococcus aureus enterotoxigénico tipo A, en frotis nasofaríngeos en manipuladores de alimentos
par: Alarcón-Lavín,María Paula, et autres
Publié: (2017) -
Prevalence and Molecular Characterization of Enterotoxin-Producing Strains of Staphylococcus Aureus Isolated from Serbian Dairy Cows
par: Pajić Marija, et autres
Publié: (2016) -
Situación epidemiológica de las enfermedades transmitidas por alimentos en Santiago de Chile: Período 1999-2000
par: Prado J,Valeria, et autres
Publié: (2002) -
THE POTENTIAL ROLE OF CHICKEN MEAT IN TRANSMISSION OF CAMPYLOBACTER JEJUNI TO CONSUMERS
par: Nagwa Thabet ELSHRAWAY, et autres
Publié: (2018) -
Update on molecular diversity and multipathogenicity of staphylococcal superantigen toxins
par: Dong-Liang Hu, et autres
Publié: (2021)