Propuesta de una metodología de análisis de la calidad global de la alimentación
Background: Several studies have attempted to assess the global quality of diet. One of such initiatives is the Healthy Eating index (HEI), developed in the Unites States. However, its application in other countries requires certain adaptations. Aim: To adapt the HEI to the Chilean population and to...
Guardado en:
Autores principales: | Pinheiro F,Anna Christina, Atalah S,Eduardo |
---|---|
Lenguaje: | Spanish / Castilian |
Publicado: |
Sociedad Médica de Santiago
2005
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-98872005000200004 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Dietary patterns among nutrition students at a public university in Brazil
por: Pereira-Santos,Marcos, et al.
Publicado: (2016) -
Sociologías de la alimentación : los comensales y el espacio social alimentario /
por: Poulain, Jean-Pierre
Publicado: (2019) -
Preliminary diet analysis of the blue shark Prionace glauca in the eastern South Pacific
por: Lopez,Sebastián, et al.
Publicado: (2010) -
Food Consumption Patterns in Romania during the COVID-19 Pandemic
por: Diana E. Dumitras, et al.
Publicado: (2021) -
Calidad de la alimentación y estado nutricional en estudiantes universitarios de 11 regiones de Chile
por: Ratner G,Rinat, et al.
Publicado: (2012)