Misclassification probability as obese or lean in hypercaloric and normocaloric diet
The aim of the present study was to determine the classification error probabilities, as lean or obese, in hypercaloric diet-induced obesity, which depends on the variable used to characterize animal obesity. In addition, the misclassification probabilities in animáis submitted to normocaloric diet...
Guardado en:
Autores principales: | NASCIMENTO,ANDRÉ F, SUGIZAKI,MÁRIO M, LEOPOLDO,ANDRÉ S, LIMA-LEOPOLDO,ANA P, NOGUEIRA,CÉLIA R, NOVELLI,ETHEL L. B, PADOVANI,CARLOS R, CICOGNA,ANTONIO C |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Sociedad de Biología de Chile
2008
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0716-97602008000300002 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Las dietas en el mundo moderno: su importancia como elemento en la conservación de la salud
por: Gardeta S,Pilar
Publicado: (1998) -
Obesity: Ethnic and Regional Differences in the Diet and Gut Microbiota (Review)
por: Evgeniya A. Novikova, et al.
Publicado: (2019) -
Origen, componentes y posibles mecanismos de acción de la dieta mediterránea
por: Urquiaga,Inés, et al.
Publicado: (2017) -
Dieta mediterránea y sus efectos benéficos en la prevención de la enfermedad de Alzheimer
por: Miranda,Arnoldo, et al.
Publicado: (2017) -
Comparing Taste Detection Thresholds across Individuals Following Vegan, Vegetarian, or Omnivore Diets
por: Fatemeh Jalil Mozhdehi, et al.
Publicado: (2021)