In vitro antioxidant capacity and free radical scavenging evaluation of active metabolite constituents of Newbouldia laevis ethanolic leaf extract
^len
Guardado en:
Autores principales: | Habu,Josiah Bitrus, Ibeh,Bartholomew Okechukwu |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Sociedad de Biología de Chile
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0716-97602015000100016 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Assessment of the phytochemical constituents and antioxidant activity of a bloom forming microalgae Euglena tuba
por: Chaudhuri,Dipankar, et al.
Publicado: (2014) -
Phytochemical analysis of Moringa Oleifera leaves extracts by GC-MS and free radical scavenging potency for industrial applications
por: Nitesh Bhalla, et al.
Publicado: (2021) -
Aparición de Melanina como Pigmento Protector en el Encéfalo de Xenopus laevis para Protegerlo de los Efectos de la Radiación Ultravioleta
por: Díaz Murillo,H, et al.
Publicado: (2013) -
In vitro antioxidant properties, free radicals scavenging activities of extracts and polyphenol composition of a non-timber forest product used as spice: Monodora myristica
por: Moukette,Bruno Moukette, et al.
Publicado: (2015) -
Free radical scavenging activity of extracts from seaweeds Macrocystis pyrifera and Undaria pinnatifida: applications as functional food in the diet of prawn Artemesia longinaris
por: Díaz,Ana Cristina, et al.
Publicado: (2017)