50 years of amino acid hydrophobicity scales: revisiting the capacity for peptide classification
BACKGROUND: Physicochemical properties are frequently analyzed to characterize protein-sequences of known and unknown function. Especially the hydrophobicity of amino acids is often used for structural prediction or for the detection of membrane associated or embedded β-sheets and α...
Guardado en:
Autores principales: | Simm,Stefan, Einloft,Jens, Mirus,Oliver, Schleiff,Enrico |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Sociedad de Biología de Chile
2016
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0716-97602016000100031 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Effect of the monomer hydrophobicity on the microemulsion polymerization.: A comparison of the efficiency of water- and oil-soluble photoinitiators
por: ENCINAS,M.V., et al.
Publicado: (2000) -
Rol de la mitocondria y el estrés oxidativo en el bloqueo del desarrollo de embriones bovinos producidos in vitro
por: Tarazona,AM, et al.
Publicado: (2010) -
Membrane damage of bacteria by silanols treatment
por: Kim,Yun-mi, et al.
Publicado: (2007) -
Correlación genotipo-fenotipo de un grupo de pacientes con fibrosis quística
por: Navarro M,Héctor, et al.
Publicado: (2002) -
Biosurfactants are useful tools for the bioremediation of contaminated soil: a review
por: Bustamante,M, et al.
Publicado: (2012)