Strategy of oxygen transfer coefficient control on the L-erythrulose fermentation by newly isolated Gluconobacter kondonii
Background: The effect of diverse oxygen transfer coefficient on the L-erythrulose production from meso-erythritol by a newly isolated strain, Gluconobacter kondonii CGMCC8391 was investigated. In order to elucidate the effects of volumetric mass transfer coefficient (K La) on the fermentations, baf...
Guardado en:
Autores principales: | Pan,Long, Fang,Ya-kun, Zhou,Pei, Jin,Kui-qi, Gang,Wang, Liu,Yu-peng |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Valparaíso
2016
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-34582016000600004 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Historia de los curtidos de las pieles /
por: Caballero Escribano, Cristóbal
Publicado: (2013) -
Overview of the Leather Industry and Pollution Impact
por: Vânia Silva
Publicado: (2021) -
De la fotocopia al pdf: Juan Luis Martínez y Tan Lin
por: Cussen,Felipe
Publicado: (2016) -
PHARMACOTHERAPEUTIC EFFECTIVENESS OF COMPLEX HERBAL REMEDY “DIGDA-SHI-TAN” AT THE EXPERIMENTAL HEPATITIS
por: A. O. Zandanov, et al.
Publicado: (2012) -
Confucian Way of Tan Kah Kee: Pursue Excellence, Strive for Perfection
por: Łukasz Gacek
Publicado: (2021)