APA (7th ed.) Citation

Aguilera P,Ximena, López S,Camila, Rodriguez F,Alejandra, Sanhueza R,Ximena, Atalah S,Eduardo, & Parra F,Julio. (2014). Contenido de sodio en pan elaborado en panaderia de distribución nacional y comparado con una panadería local en la ciudad de Chillán de Chile. Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Aguilera P,Ximena, López S,Camila, Rodriguez F,Alejandra, Sanhueza R,Ximena, Atalah S,Eduardo, and Parra F,Julio. Contenido De Sodio En Pan Elaborado En Panaderia De Distribución Nacional Y Comparado Con Una Panadería Local En La Ciudad De Chillán De Chile. Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2014.

MLA (8th ed.) Citation

Aguilera P,Ximena, et al. Contenido De Sodio En Pan Elaborado En Panaderia De Distribución Nacional Y Comparado Con Una Panadería Local En La Ciudad De Chillán De Chile. Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2014.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.