School nutrition program: Assessment of planning and nutritional recommendations of menus
The aim of this study was to verify whether the portion sizes adopted by school lunch cooks were in accordance with nutritional recommendations by PNAE (Brazilian School Nutrition Program). Portion sizes corresponding to shallow and full measures were weighed on a digital scale in duplicate to deter...
Guardado en:
Autores principales: | Sampaio,Roseane Moreira, Coutinho,Maria Beatriz Cabral, Mendonça,Daniele, Bastos,Daniele da Silva, Henriques,Patricia, Camacho,Patricia, Anastácio,Alexandra, Pereira,Silvia |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología
2017
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182017000200008 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Análisis de la calidad de los menús del Programa de Alimentación Escolar Nacional en una ciudad de Río de Janeiro - Brasil
por: da Silva Bastos Soares,Daniele, et al.
Publicado: (2015) -
Healthy Nutrition of Schoolchildren of Aboriginal Population in the North
por: Т. V. Zhubreva, et al.
Publicado: (2020) -
Análisis cuali-cuantitativo de menús infantiles ofrecidos en restoranes familiares y de comida rápida en Santiago de Chile
por: Ñunque G,Marcela, et al.
Publicado: (2015) -
Aporte calórico y macronutrimental de los menús infantiles de la comida rápida y convencional
por: Ramos P,Esteban Gilberto, et al.
Publicado: (2012) -
The impact of seasonal variation on anemia and nutritional status with associated factors in 6–12 years Ghanaian school age children in peri-urban communities
por: Godfred Egbi, et al.
Publicado: (2021)