Prazeres,Isadora Cordeiro dos, Carvalho,Ana Vânia, Domingues,Alessandra Ferraiolo Nogueira, & Abreu,Laura Figueiredo. (2020). Preparing multicomponent snack bars based on tapioca flour, Brazil nut, and regional fruits. Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología.
Cita Chicago Style (17a ed.)Prazeres,Isadora Cordeiro dos, Carvalho,Ana Vânia, Domingues,Alessandra Ferraiolo Nogueira, y Abreu,Laura Figueiredo. Preparing Multicomponent Snack Bars Based on Tapioca Flour, Brazil Nut, and Regional Fruits. Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2020.
Cita MLA (8a ed.)Prazeres,Isadora Cordeiro dos, et al. Preparing Multicomponent Snack Bars Based on Tapioca Flour, Brazil Nut, and Regional Fruits. Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2020.