Prazeres,Isadora Cordeiro dos, Carvalho,Ana Vânia, Domingues,Alessandra Ferraiolo Nogueira, & Abreu,Laura Figueiredo. (2020). Preparing multicomponent snack bars based on tapioca flour, Brazil nut, and regional fruits. Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología.
Style de citation Chicago (17e éd.)Prazeres,Isadora Cordeiro dos, Carvalho,Ana Vânia, Domingues,Alessandra Ferraiolo Nogueira, et Abreu,Laura Figueiredo. Preparing Multicomponent Snack Bars Based on Tapioca Flour, Brazil Nut, and Regional Fruits. Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2020.
Style de citation MLA (8e éd.)Prazeres,Isadora Cordeiro dos, et al. Preparing Multicomponent Snack Bars Based on Tapioca Flour, Brazil Nut, and Regional Fruits. Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2020.