Estanech,Amanda, Oliveira,Nandara, Amorim,Elizete, Valadão,Rômulo, Torrezan,Renata, & Oliveira,Gesilene. (2020). Effect of the addition of manioc starch, water and inulin on the technological characteristics of bicuda pâté (Sphyraena tome, Fowler, 1903). Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología.
Style de citation Chicago (17e éd.)Estanech,Amanda, Oliveira,Nandara, Amorim,Elizete, Valadão,Rômulo, Torrezan,Renata, et Oliveira,Gesilene. Effect of the Addition of Manioc Starch, Water and Inulin on the Technological Characteristics of Bicuda Pâté (Sphyraena Tome, Fowler, 1903). Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2020.
Style de citation MLA (8e éd.)Estanech,Amanda, et al. Effect of the Addition of Manioc Starch, Water and Inulin on the Technological Characteristics of Bicuda Pâté (Sphyraena Tome, Fowler, 1903). Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2020.