Ariza-Ortega,José Alberto, García,Ernesto Alanís, & Rodríguez-Meléndez,Carla Taryn. (2021). Proximal chemical evaluation, antioxidant content and fatty acids in fermented and dried cocoa beans, roasted cocoa beans and cocoa pulp bar (Theobroma cacao L. Criollo cultivar). Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología.
Chicago Style (17th ed.) CitationAriza-Ortega,José Alberto, García,Ernesto Alanís, and Rodríguez-Meléndez,Carla Taryn. Proximal Chemical Evaluation, Antioxidant Content and Fatty Acids in Fermented and Dried Cocoa Beans, Roasted Cocoa Beans and Cocoa Pulp Bar (Theobroma Cacao L. Criollo Cultivar). Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2021.
MLA (8th ed.) CitationAriza-Ortega,José Alberto, et al. Proximal Chemical Evaluation, Antioxidant Content and Fatty Acids in Fermented and Dried Cocoa Beans, Roasted Cocoa Beans and Cocoa Pulp Bar (Theobroma Cacao L. Criollo Cultivar). Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2021.