AMYLOSE/AMYLOPECTIN SIMPLE DETERMINATION IN ACID HYDROLYZED TAPIOCA STARCH

Analysis of the shift of wavelength máximum using a rapid colorimetric method was used to determine the ratio of amylose:amylopectin (Am:Ap) in acid-hydrolyzed tapioca starch. The absorbance máximum of 600 nm (Am:Ap of tapioca starch ≈ 22:78) moved to shorter wavelengths (590, 585, 570, 56...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: WUTTISELA,KARNTARAT, SHOBSNGOB,SUJIN, TRIAMPO,WANNAPONG, TRIAMPO,DARAPOND
Lenguaje:English
Publicado: Sociedad Chilena de Química 2008
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-97072008000300002
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!