OXYGEN RADICAL ANTIOXIDANT CAPACITY (ORAC) VALUES OF HERBAL TEAS OBTAINED EMPLOYING DIFFERENT METHODOLOGIES CAN PROVIDE COMPLEMENTARY DATA

The antioxidant capacity of six herbal tea infusions (Mentha piperita, Erythroxylum coca, Rosa moschata, Tilia spp, Plantago major, and Aloysia citriodora) was measured by ORAC type methodologies employing fluorescein (ORAC-FL) and pyrogallol red (ORAC-PGR) as target compounds. Probe consumption pro...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: POBLETE,A, LÓPEZ-ALARCÓN,C, LISSI,E, CAMPOS,A.M
Lenguaje:English
Publicado: Sociedad Chilena de Química 2009
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-97072009000200013
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!