Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.)

The effect of autoclaving on the nutrients' apparent digestibility coefficient (ADC), digestible protein and energy of pea seed meal (P. sativum) fed to Rainbow trout (O. mykiss) was examined. Two samples of the pea meal were autoclaved at 121°C and 1.1 atm for 5 min (5'APM) or 15 min (15&...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Hernández,Adrián, Bórquez,Aliro, Alcaíno,Leonardo, Morales,Jorge, Dantagnan,Patricio, Saez,Patricio
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal 2010
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202010000300003
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!