Current state of and perspectives on cocoa production in Mexico
O. Díaz-José, J. Aguilar-Ávila, R. Rendón-Medel, and V.H. Santoyo-Cortés. 2013. Current state of and perspectives on cocoa production in Mexico. Cien. Inv. Agr.40(2): 279-289. Cocoa is one of the principal agricultural and cultural resources of the humid Mexican tropics. At present, the cocoa system...
Guardado en:
Autores principales: | Díaz-José,Oscar, Aguilar-Ávila,Jorge, Rendón-Medel,Roberto, Santoyo-Cortés,V. Horacio |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal
2013
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202013000200004 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Cacao in México: Restrictive factors and productivity levels
por: Díaz-José,Julio, et al.
Publicado: (2014) -
Proximal chemical evaluation, antioxidant content and fatty acids in fermented and dried cocoa beans, roasted cocoa beans and cocoa pulp bar (Theobroma cacao L. Criollo cultivar)
por: Ariza-Ortega,José Alberto, et al.
Publicado: (2021) -
In-Vitro Screenings for Biological and Antioxidant Activities of Water Extract from <i>Theobroma cacao</i> L. Pod Husk: Potential Utilization in Foods
por: Mustanir Yahya, et al.
Publicado: (2021) -
Tendencias recientes en la exportación y precios de algunos productos = Recent trends in the exports and prices of some products
Publicado: (2014) -
Value chain development for cocoa smallholders in Ecuador
por: Lehmann, Sonia, et al.
Publicado: (2014)