Nutritional value of Brachiarias and forage legumes in the humid tropics of Ecuador
This research evaluated the nutritional value of five varieties of Brachiarias: B. decumbens Stapf; B. brizantha Marandú; B. brizantha Piatá; B. brizantha Xaraés; and Mulato II [B. ruziziensis × B. brizantha]). The Brachiarias were combined at different inclusion rates (0, 10 and 15%) with two tropi...
Guardado en:
Autores principales: | Balseca,Diana G, Cienfuegos,Eugenia G, López,Hilda B, Guevara,Hernán P, Martínez,Juan C |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202015000100006 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Primer reporte de Brachyplatys subaeneus (Westwood) (Heteroptera: Plataspidae) en Ecuador y el listado sinóptico de sus plantas hospedantes
por: Añino,Yostin J., et al.
Publicado: (2020) -
Development of dominant sequence characterized amplified region (SCAR) marker linked with plume moth (Exelastis atomosa Walsingham 1886) resistance in pigeon-pea
por: Mishra,Ramya R, et al.
Publicado: (2015) -
Prediction of Brachiaria decumbens forage biomass using structural characteristics
por: Conrado,Jefte A. de A., et al.
Publicado: (2021) -
The Use of Temperate Tannin Containing Forage Legumes to Improve Sustainability in Forage–Livestock Production
por: Sebastian P. Lagrange, et al.
Publicado: (2021) -
Assessments of farmers? perception and utilization status of Brachiaria grass in selected areas of Ethiopia
por: WUBETIE ADNEW, et al.
Publicado: (2018)