Nutraceutícal quality of cantaloupe melon fruits produced under fertilization wíth organíc nutríent Solutions
Consumption of fruits and vegetables provides natural antioxidants in the human diet that are capable of preventing diseases resulting from the action of free radicals. The aim of the current study was to evaluate the effect of organic nutrient solutions on the nutraceutical quality of hydroponic ca...
Guardado en:
Autores principales: | Preciado-Rangel,Pablo, García-Villela,Karla M, Fortis-Hernández,Manuel, Trejo Valencia,Radamés, Rueda Puente,Edgar O, Esparza-Rivera,Juan R |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202015000300015 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Yield and quality of 'gália' melon grown in coconut fiber under different concentrations of macronutrients in the nutrient solution
por: Rebougas Cosme,Christiano, et al.
Publicado: (2017) -
Pseudomonas fluorescens affects nutrient dynamics in plant-soil system for melon production
por: Martínez,Joaquín Ignacio, et al.
Publicado: (2019) -
Reaction of melon genotypes to Didymella bryoniae (Fuckel) Rehm
por: Santos,Lucas da S., et al.
Publicado: (2017) -
Effect of symbiosis in the production of melon seedlings with arbuscular mycorrhizal fungi
por: Santander,Christian, et al.
Publicado: (2012) -
Efecto de la interacción del hongo micorrícico arbuscular (AMF) Glomus intraradices y Trichoderma Iiarzianiim sobre la producción de plantines de melón en zonas áridas
por: Santander,Christian, et al.
Publicado: (2014)