Empirical attributes and limitations of methodologies for predicting the degradability of ruminal protein
The object of the present review is to analyze the methodologies that are commonly used to estimate protein degradability in the rumen, focusing on their attributes and limitations to offer suggestions for improving their use. This information is essential for selecting food types when formulating f...
Guardado en:
Autores principales: | Velásquez,Alejandro, Rivero,Jordana, Marnet,Pierre-Guy |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal
2016
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202016000200001 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Ruminal degradation of aerial biomass and seeds of wild species of Lupinus
por: Pablo-Pérez,Maricela, et al.
Publicado: (2014) -
Ruminal Degradability of Dry Matter and Crude Protein from Moist Dehulled Lupin and Extruded Rapeseed Meal
por: Barchiesi-Ferrari,Claudia, et al.
Publicado: (2011) -
Ruminants are not a reservoir of enteroaggregative Escherichia coli
por: Orden,José A., et al.
Publicado: (2017) -
Ruminal acidosis: strategies for its control
por: Jaramillo-López,Esaúl, et al.
Publicado: (2017) -
Rumenocentesis dorsomedial: un procedimiento seguro para la obtención de líquido ruminal en vacas lecheras a pastoreo
por: Noro,M, et al.
Publicado: (2013)