Meat quality of heifers finished on pasture with tropical grass and supplemented with glycerin

Abstract Glycerin is an organic compound with an alcoholic function and can be esterified into fatty acids to form triglycerides. Due to the increasing availability of glycerin, studies that determine the best level of its inclusion in diets for ruminants are needed. This study evaluated the effects...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Rodrigues Silva,Robério, Araújo Macedo Facuri,Livia Maria, Pinto de Carvalho,Gleidson Giordano, Silva,Fabiano Ferreira da, Simionato,Julliana Izabelle, Sampaio,Claudia Batista, Bezerra,Lais Santana, Prado,Rodolpho Martin do, Prado,Ivanor Nunes do, Silva,Ana Paula Gomes da, Garcia Melo Lopes de Araujo,Maria Leonor, Carvalho,Bruna Mara Aparecida de
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal 2017
Materias:
CLA
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202017000300320
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares