Employment of morphometric variables to assess nutritional condition of Argentine anchovy larvae Engraulis anchoita Hubbs & Marini, 1935
Most important causes of larval mortality are predation and starvation. The latter can be assessed by the measurement of the nutritional condition. The objective of the present study was to evaluate the nutritional condition of E. anchoita larvae employing morphometric techniques in three different...
Guardado en:
Autores principales: | Diaz,Marina V, Pájaro,Marcelo, Sánchez,Ramiro P |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Universidad de Valparaíso. Facultad de Ciencias del Mar
2009
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-19572009000300002 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Argentine anchovy (Engraulis anchoita) stock identification and incipient exploitation in southern Brazil
por: Carvalho,Felipe M, et al.
Publicado: (2013) -
Spatial variations of the Argentine hake (Merluccius hubbsi (Marini, 1933)) spawning shoals in the Patagonian area during a reproductive season
por: Macchi,Gustavo J, et al.
Publicado: (2007) -
Descripción micro-anatómica de las larvas de Engraulis anchoita y su aplicación en estudios de condición nutricional
por: Diaz,Marina V, et al.
Publicado: (2011) -
Importance of the Río de la Plata estuarine front (southwestern Atlantic Ocean) in the feeding ecology of Argentine anchovy, Engraulis anchoita (Clupeiformes, Clupeidae)
por: Padovani,Luciano N, et al.
Publicado: (2011) -
Temporal variability of the estuarine macrofauna of the Patos Lagoon, Brazil
por: Rosa,Leonardo C, et al.
Publicado: (2006)