The botanist and the vintner. How wine was saved for the world
Guardado en:
Autor principal: | Moreno Simunovic,Yerko |
---|---|
Lenguaje: | Spanish / Castilian |
Publicado: |
Universidad de Talca. Instituto de Estudios Humanísticos
2006
|
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-23762006000200016 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Improvement of wine volatile composition through foliar nitrogen applications to 'Cabernet Sauvignon' grapevines in a warm climate
por: Gutiérrez-Gamboa,Gastón, et al.
Publicado: (2018) -
SAVINGS AND INVESTMENT IN THE MODERN WORLD
por: E. Starodubtseva
Publicado: (2017) -
How Naturalism Can save the self
por: Michael Pauen
Publicado: (2016) -
Sustainable viticulture: how to evaluate and record it on a wine estate
por: Frederic Zahm, et al.
Publicado: (2021) -
Location effects on ripening and grape phenolic composition of eight ‘Carignan’ vineyards from Maule Valley (Chile)
por: Gutiérrez-Gamboa,Gastón, et al.
Publicado: (2018)