Francisco Entrena-Duran (editor). Food Production and Eating Habits From Around the World: A Multidisciplinary Approach
Guardado en:
Autor principal: | Izcara Palacios,Simón Pedro |
---|---|
Lenguaje: | Spanish / Castilian |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Chile. Instituto de Geografía
2016
|
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-34022016000100012 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Eating habits and food literacy: Study involving a sample of Portuguese adolescents
por: Ferreira Manuela, et al.
Publicado: (2021) -
Changes in eating habits and food preferences in breast cancer patients undergoing adjuvant chemotherapy
por: Rebecca Pedersini, et al.
Publicado: (2021) -
Physical inactivity, sedentary habits and eating habits among Moroccan adolescents
por: El Oirdi Hamid, et al.
Publicado: (2021) -
Eating habits in university students of health science programs
por: Susuky Mar-Aldana, et al.
Publicado: (2021) -
Analysis of Eating Habits and Body Composition of Young Adult Poles
por: Anna K. Mazurek-Kusiak, et al.
Publicado: (2021)