Water and Physiological Saline to Prevent the Formation of P-Chloroaniline

This study determined if p-chloroaniline (PCA) can be minimized by using distilled water and physiological saline solution following sodium hypochlorite but before chlorhexidine. Hypochlorite 5%, 0.5%, 0.05%, 0.005% and 0.0005% dissolved in 0.9% NaCl and in distilled water were mixed with 2% chlorhe...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Riquelme,María José, Correa,Verónica, Araya,Pilar, Neira,Miguel, Yévenes,Ismael
Lenguaje:English
Publicado: Universidad de La Frontera. Facultad de Medicina 2015
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-381X2015000300008
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares