Antioxidant activity and apparent digestibility of amino acids of three macroalgae meals in the diets of Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)

ABSTRACT The antioxidant activity of meals, growth performance, dry matter, crude protein and amino acid apparent digestibility coefficients (ADC) were determined for three macroalgae in Pacific white shrimp juveniles: Gracilaria vermiculophylla, Dictyota dichotoma and Ulva lactuca. For the digestib...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Anaya-Rosas,Ricardo Ernesto, Nieves-Soto,Mario, Rivas-Vega,Martha Elisa, Miranda-Baeza,Anselmo, Piña-Valdez,Pablo
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2017
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2017000500970
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!