Production and management of shrimp (Penaeus vannamei) in co-culture with basil (Ocimum basilicum) using two sources of low-salinity water

ABSTRACT The aim of this study was to evaluate the production of an aquaponic culture of white shrimp (Penaeus vannamei) and basil (Ocimum basilicum) using two sources of low-salinity water (1.7 g L-1): diluted seawater (DSW) and groundwater (GW) with zero water exchange at a stocking ratio of 4.9 s...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Fierro-Sañudo,Juan F., Rodríguez-Montes de Oca,Gustavo A., León-Cañedo,Jesús A., Alarcón-Silvas,Suammy G., Mariscal-Lagarda,M. Martin, Díaz-Valdés,Tomás, Páez-Osuna,Federico
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2018
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2018000100063
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares