Montoya-Martínez,Cynthia, Nolasco-Soria,Héctor, Vega-Villasante,Fernando, Carrillo-Farnés,Olimpia, Álvarez-González,Alfonso, & Civera-Cerecedo,Roberto. (2018). Attractability and palatability of ingredients in longarm river prawn Macrobrachium tenellum feed. Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar.
Cita Chicago Style (17a ed.)Montoya-Martínez,Cynthia, Nolasco-Soria,Héctor, Vega-Villasante,Fernando, Carrillo-Farnés,Olimpia, Álvarez-González,Alfonso, y Civera-Cerecedo,Roberto. Attractability and Palatability of Ingredients in Longarm River Prawn Macrobrachium Tenellum Feed. Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar, 2018.
Cita MLA (8a ed.)Montoya-Martínez,Cynthia, et al. Attractability and Palatability of Ingredients in Longarm River Prawn Macrobrachium Tenellum Feed. Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar, 2018.