Nutrients and bioactive compounds of the Lemna gibba and Ulva lactuca as possible ingredients to functional foods

ABSTRACT Lemna gibba freshwater macrophyte and seaweeds Ulva lactuca of the middle basin Papaloapan River, southeast of Mexico were chemically characterized in their nutrients and bioactive compounds for possible use in the formulation of functional foods. The proximate chemical analysis showed that...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Aguilera-Morales,Martha Elena, Canales-Martínez,María Margarita, Ávila-González,Ernesto, Flores-Ortíz,César Mateo
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2018
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2018000400709
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares