DL-carnitine as supplementary levocarnitine source in plant-based diets to Nile tilapia (Oreochromis niloticus) fingerlings

ABSTRACT The objective was to evaluate the effect of DL-carnitine levels on the growth and whole body and muscle composition of Nile tilapia fingerlings. A basal plant-based diet was supplemented with 0, 500, 1000, 1500, 2000, 3000 and 4000 mg kg−1 of DL-carnitine hydrochloride in a comple...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Silva,Fábio Marcello da, Ferreira,Maria Leiliane Silva, Cavalcante-Lucena,Jorge Eduardo, Bicudo,Álvaro José de Almeida
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2018
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2018000400825
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!