Apparent digestibility coefficients of selected protein ingredients for pirarucu Arapaima gigas (Teleostei: Osteoglossidae)

ABSTRACT Apparent digestibility coefficients (ADCs) of nine protein ingredients were determined for pirarucu Arapaima gigas, a Neotropical fish species with great aquaculture potential in the Amazon. ADCs of crude protein, energy and dry matter were determined by feces sedimentation in cylindrical-c...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Oeda-Rodrigues,Ana Paula, Vitti-Moro,Giovanni, Santos,Viviane Rodrigues Verdolin dos, Lima-de-Freitas,Luiz Eduardo, Machado-Fracalossi,Débora
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2019
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2019000200310
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares