Lipid requirement using different oil sources in Mayan cichlid Cichlasoma urophthalmus larvae (Percoidei: Cichlidae)

ABSTRACT The effect of different lipid levels (10, 15, 20 and 25%) and oil sources (fish oil: FO and soybean lecithin oil: LO) on growth, survival, digestive enzymatic activity, gene expression acetyl CoA carboxylase (ACC1) and fatty acid synthase (FAS) of Mayan cichlid larvae Cichlasoma urophthalmu...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Calzada-Ruiz,Daniel, Álvarez-González,Carlos Alfonso, Peña,Emyr, Jiménez-Martínez,Luis Daniel, Alcantar-Vázquez,Juan Pablo, Becerril-Morales,Felipe, Martínez-García,Rafael, Camarillo-Coop,Susana
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2019
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2019000200331
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares