Composition and Bioactive Properties of Yerba Mate (llex paraguariensis A. St.-Hil.): A Review
Yerba Mate is a popular tea beverage produced and consumed in the South American countries of Argentina, Brazil, Chile, Paraguay, and Uruguay, and is processed from the leaves and stems of Ilex paraguariensis A. St.-Hil., a perennial shrub from the Aquifoliaceae family. Production occurs in six stag...
Guardado en:
Autores principales: | Burris,Kellie P, Harte,Federico M, Michael Davidson,P, Neal Stewart Jr,C, Zivanovic,Svetlana |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA
2012
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392012000200016 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Fiesta de la Yerba Mate en Sudamérica: Argentina, Brasil y Paraguay (1961-2018)
por: Rodríguez,Lisandro
Publicado: (2021) -
Yerba Mate—A Long but Current History
por: Anna Gawron-Gzella, et al.
Publicado: (2021) -
Yerba Mate Modulates Tumor Cells Functions Involved in Metastasis in Breast Cancer Models
por: Garcia-Lazaro Rocio Soledad, et al.
Publicado: (2021) -
Effect of yerba mate ( Ilex paraguariensis A. St.-Hil.) supplementation on oxidative stress in ruminants
por: Mazur,Monika, et al.
Publicado: (2019) -
Cosechando yerba mate : estructuras sociales de un mercado laboral agrario en el Nordeste argentino /
por: Rau, Víctor
Publicado: (2014)