Characterization of genetic diversity of native ’Ancho’ chili populations of Mexico using microsatellite markers

’Ancho’ type chilis (Capsicum annuum L. var. annuum) are an important ingredient in the traditional cuisine of Mexico and so are in high demand. It includes six native sub-types with morphological and fruit color differences. However, the genetic diversity of the set of these sub...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Toledo-Aguilar,Rocío, López-Sánchez,Higinio, Santacruz-Varela,Amalio, Valadez-Moctezuma,Ernestina, López,Pedro A, Aguilar-Rincón,Víctor H, González-Hernández,Víctor A, Vaquera-Huerta,Humberto
Lenguaje:English
Publicado: Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA 2016
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392016000100003
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!