Improvement of wine volatile composition through foliar nitrogen applications to 'Cabernet Sauvignon' grapevines in a warm climate
ABSTRACT Volatile compounds play a key role on wine quality due to their importance in wine aroma. The improvement of these compounds in Cabernet Sauvignon wines may be of oenological relevance because these are usually defined by strong character and somewhat herbaceous. The effect of different fol...
Guardado en:
Autores principales: | Gutiérrez-Gamboa,Gastón, Garde-Cerdán,Teresa, Carrasco-Quiroz,Marioli, Martínez-Gil,Ana María, Moreno-Simunovic,Yerko |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA
2018
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392018000200216 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Quality evaluation of Cabernet Sauvignon wines in different vintages by 1H nuclear magnetic resonance-based metabolomics
por: Xu Shaochen, et al.
Publicado: (2021) -
Maturity of Cabernet Sauvignon berries from grapevines grown with two different training systems in a new grape growing region in Brazil
por: Falcão,Leila D, et al.
Publicado: (2008) -
Efecto de Distintos Niveles de Poda y Reposición Hídrica sobre el Crecimiento Vegetativo, Rendimiento y Composición de Bayas en Vides cv. Cabernet Sauvignon
por: Ortega-Farias,Samuel, et al.
Publicado: (2007) -
Efecto de Diferentes Niveles de Agua Aplicada en Post-Cuaja y en Post-Pinta Sobre la Calidad del Vino cv. Cabernet Sauvignon
por: Acevedo O,César, et al.
Publicado: (2005) -
Enological Frontier of the Southern Cone of America: Cabernet-Sauvignon in Chile and Malbec in Argentina
por: Lacoste,Pablo, et al.
Publicado: (2019)