Nutrient composition, total phenolic content, and antioxidant activity of tropical Kundasang-grown cucumber at two growth stages
ABSTRACT The cucumber (Cucumis sativus L.) contains a significant amount of antioxidants, especially when harvested at the right time. The present study evaluated differences in nutrients, total phenolic content, and antioxidant activity of cucumbers grown in Kundasang, Malaysia, at the semi-ripe fr...
Guardado en:
Autores principales: | Shariff,Amir Husni Mohd, Wahab,Puteri Noor Zulaikha Megat Mohamed Abdul, Jahurul,Aanada H., Huda,Nurul, Romes,Nissha Bharrathi, Zakaria,Mona, Roslan,Jumardi, Wahab,Roswanira Abdul, Huyop,Fahrul |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392021000200220 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Studies of phenotypic and genotypic variation in sixteen cucumber genotypes
por: Ene,Chikezie O, et al.
Publicado: (2016) -
Growth and yield of grafted cucumbers in soil infested with root-knot nematodes
por: Goreta Ban,Smiljana, et al.
Publicado: (2014) -
Chromosome-Scale Genome Assemblies of Two Korean Cucumber Inbred Lines
por: Kihwan Song, et al.
Publicado: (2021) -
Medidas de control biológico en la producción de pepino, bajo condiciones de invernadero
por: López-Elías,Jesús, et al.
Publicado: (2017) -
Producción y calidad de pepino (Cucumis sativus L.) bajo condiciones de invernadero usando dos sistemas de poda
por: López-Elías,Jesús, et al.
Publicado: (2011)