AMARANTHUS CRUENTUS L. AS A FOOD ALTERNATIVE IN LAYING HENS TO REDUCE CHOLESTEROL IN EGGS

ABSTRACT Amaranth (Amaranthus cruentus L.) is a food high in protein and lysine content, and has a well-balanced amino acid composition. In addition, it has shown to be efficient in lowering egg cholesterol. The objective of this study was to evaluate the effect of different inclusion levels of Amar...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Rodríguez-Ríos,Hernán, Campos-Parra,Jorge, Astudillo-Neira,Rita, Grande-Cano,Jesús, Carrillo-Domínguez,Silvia, Pérez Gil-Romo,Fernando
Lenguaje:English
Publicado: Universidad de Concepción. Facultad de Agronomía, Facultad de Ingeniería Agricola y Facultad de Ciencias Veterinarias 2020
Materias:
egg
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0719-38902020000100078
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares