The biological basis of smoltification in Atlantic salmon
ABSTRACT: Chile is the second-largest producer of Atlantic salmon in the world, and the Chilean salmon production accounts for 27% of the world’s production. One important step of the productive cycle in freshwater is the smoltification process that prepares the fish for the marine life st...
Guardado en:
Autores principales: | Morera,Francisco J., Castro-Guarda,Marcos, Nualart,Daniela, Espinosa,Gabriel, Muñoz,Jose L., Vargas-Chacoff,Luis |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Universidad Austral de Chile. Facultad de Ciencias Veterinarias
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0719-81322021000100073 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Efficacy of a commercial disinfectant against Vibrio ordalii, Vibrio anguillarum, Francisella sp. and Infectious Pancreatic Necrosis Virus (IPNV) pathogens of Atlantic salmon (Salmo salar) farmed in Chile
por: Muller,M, et al.
Publicado: (2011) -
Profiling Branchial Bacteria of Atlantic Salmon (Salmo salar L.) Following Exposure to Antimicrobial Agents
por: Joel Slinger, et al.
Publicado: (2021) -
La crisis del salmón : Por qué falló el tercer motor de la economía chilena? /
por: Vera Bahamonde, Héctor
Publicado: (2010) -
Anticuerpos policlonales antiinmunoglobulinas de salmón: herramientas potenciales para diagnóstico
por: AGUILLON,J.C., et al.
Publicado: (1997) -
Size structure, age, and diets of introduced Chinook salmon (Oncorhynchus tshawytscha) inhabiting the Palena River, Chilean Patagonia
por: Bravo,Sandra, et al.
Publicado: (2019)