Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 5: Impact and risks in the labour market
The agrifood sector is key in Latin America and the Caribbean in terms of contribution to the economy and employment generation. Hence, the interruption of food systems normal functioning can have severe consequences on poverty levels and food security. The first case of COVID-19 in the region is st...
Guardado en:
Otros Autores: | FAO |
---|---|
Formato: | Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
FAO
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/11362/45651 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Sistemas alimentarios y COVID-19 en América Latina y el Caribe N° 5: impacto y riesgos en mercado laboral
Publicado: (2020) -
Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 14: Labour market response
Publicado: (2020) -
La pandemia del COVID-19 y su efecto en las tendencias de los mercados laborales
por: Weller, Jürgen
Publicado: (2020) -
Sistemas alimentarios y COVID-19 en América Latina y el Caribe N° 14: respuesta del mercado laboral
Publicado: (2020) -
El impacto de la crisis sanitaria del COVID-19 en los mercados laborales latinoamericanos
por: Weller, Jürgen, et al.
Publicado: (2020)