Unique Habitual Food Intakes in the Gut Microbiota Cluster Associated with Type 2 Diabetes Mellitus
This cross-sectional study aimed to clarify the characteristic gut microbiota of Japanese patients with type 2 diabetes (T2DM) using t-distributed stochastic neighbor embedding analysis and the k-means method and to clarify the relationship with background data, including dietary habits. The gut mic...
Guardado en:
Autores principales: | Yuriko Kondo, Yoshitaka Hashimoto, Masahide Hamaguchi, Shinto Ando, Ayumi Kaji, Ryosuke Sakai, Ryo Inoue, Saori Kashiwagi, Katsura Mizushima, Kazuhiko Uchiyama, Tomohisa Takagi, Yuji Naito, Michiaki Fukui |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MDPI AG
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/18b9f204e3ea478c98c2190f0e10b62b |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Cambios en el consumo aparente de nutrientes en el Gran Santiago 1988-1997 en hogares según ingreso y su probable relación con patrón de enfermedades crónicas no transmisibles
por: CROVETTO,MIRTA, et al.
Publicado: (2010) -
Association between Geriatric Nutrition Risk Index and The Presence of Sarcopenia in People with Type 2 Diabetes Mellitus: A Cross-Sectional Study
por: Fuyuko Takahashi, et al.
Publicado: (2021) -
La antropología de la alimentación en España : perspectivas actuales /
Publicado: (2012) -
Ingesta de nutrientes en adultos mayores de la comuna de Providencia, Santiago de Chile
por: Castillo V,Oscar, et al.
Publicado: (2002) -
El conocimiento sobre alimentación en la formación inicial de maestros
por: Ejeda Manzanera, José Manuel
Publicado: (2008)