The Relation between Drying Conditions and the Development of Volatile Compounds in Saffron (<i>Crocus sativus</i>)

Saffron is derived from the stigmas of the flower <i>Crocus sativus</i> L. The drying process is the most important post-harvest step for converting <i>C. sativus</i> stigmas into saffron. The aim of this review is to evaluate saffron’s post-harvest conditions in the developm...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Teresa Soledad Cid-Pérez, Guadalupe Virginia Nevárez-Moorillón, Carlos Enrique Ochoa-Velasco, Addí Rhode Navarro-Cruz, Paola Hernández-Carranza, Raúl Avila-Sosa
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: MDPI AG 2021
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/1a3f43a64ae04d93bab32e4128515f4e
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares