Incidence and Antibiotic Resistance Properties of Campylobacter Species Isolated From Poultry Meat
Background: F Campylobacter species are imperative foodborne bacteria because of the contaminated poultry meat consumption. Objectives: This study was conducted to recognize the incidence and antimicrobial resistance profile of Campylobacter species recovered from raw poultry meat samples. Materials...
Guardado en:
Autores principales: | Ali Sabzmeydani, Ebrahim Rahimi, Amir Shakerian |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Alborz University of Medical Sciences
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/454e609e166f4662bb0b79b65bd77c04 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Distribución de biovares de Campylobacter jejuni ssp. jejuni y Campylobacter coli en monos de Iquitos (Perú)
por: TRESIERRA-AYALA,A., et al.
Publicado: (1997) -
Caracterización de cepas de Campylobacter jejuni obtenidas desde carne de pollo y heces de aves de corral de la zona central de Chile
por: Gutiérrez,Sindy, et al.
Publicado: (2017) -
Prevalence, Virulence, and Antimicrobial Resistance of Campylobacter Species Isolated From Carcasses of Camels Slaughtered in Slaughterhouses of Chaharmahal and Bakhtiari Province, 2018-2019
por: Amir Shafiei, et al.
Publicado: (2021) -
Bacteriemia por Campylobacter jejuni en un paciente con infección por VIH en etapa SIDA
por: Bravo,Felipe, et al.
Publicado: (2019) -
Phylogenetic Analysis Reveals Source Attribution Patterns for <i>Campylobacter</i> spp. in Tennessee and Pennsylvania
por: Lauren K. Hudson, et al.
Publicado: (2021)