Menu Audit of Vegetable-Containing Food Offering in Primary School Canteens in Sydney, Australia: A Preliminary Study
Children’s vegetable intakes are too low, and school canteens could provide an equitable environment to improve their intake. This study aimed to develop and apply a systematic method to quantify the proportion and variety of vegetable-containing items on primary school canteen menus and examine dif...
Guardado en:
Autores principales: | Janne Beelen, Jessica E. Heffernan, Maeva Cochet-Broch, Shadia Djakovic, David Chung, Rebecca K. Golley, Astrid A. M. Poelman |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MDPI AG
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/46651415831447fea1e517b5f330c3f1 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Penerapan Sistem Menu Engineering Dalam Upaya Peningkatan Kualitas Menu di Restoran Bintan Inti Executive Village Clubhouse
por: Adiguna Tumpuan
Publicado: (2021) -
Grupo focal con nutricionistas que actúan en la alimentación escolar: el menú como elemento pedagógico
por: Cervato-Mancuso,Ana Maria, et al.
Publicado: (2013) -
Internal audit functions and audit outcomes: Evidence from Indonesia
por: Achmad Dzulfikar Dzikrullah, et al.
Publicado: (2020) -
Efecto del etiquetado calórico sobre la elección de un menú: estudio preliminar en Santiago de Chile
por: Pérez,Claudia, et al.
Publicado: (2017) -
Assessing the Relation among Audit Detection Risk, Audit Market Competition Environment and Audit Services Fee
por: Mohammad Hassani
Publicado: (2021)