PRODUCTION OF VINEGAR FROM AN ALCOHOLIC 1 BEVERAGE OF 2 ANDEAN BERRY (Vaccinium meridionale SW), MEASUREMENT OF 3 ANTIOXIDANT ACTIVITY AND EVALUATION OF CYTOTOXIC EFFECT ON 4 COLON CANCER CELLS SW480
BACKGROUND: Vaccinium meridionale presents fruits with a high content of phenolic compounds and anthocyanins and therefore a high antioxidant capacity. OBJECTIVE: The aim was the production of vinegar from three treatments of berries alcohol beverage, to evaluate its antioxidant and cytotoxic ac...
Guardado en:
Autores principales: | Isabel Cristina Zapata Vahos, Susana Ochoa Agudelo, Andres Felipe Alzate Arbelaez, Arley David Zapata Zapata, Benjamin Alberto Rojano |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Universidad de Antioquia
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/5d6238b13a734c94b499a6f7164bd3cb |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Efecto del Tiempo de Almacenamiento sobre las Propiedades Fisicoquímicas, Probióticas y Antioxidantes de Yogurt Saborizado con Mortiño (Vaccinium meridionale Sw)
por: Zapata,Isabel C, et al.
Publicado: (2015) -
IMPACT OF OSMODEHYDRATED ANDEAN BERRY (VACCINIUM MERIDIONALE SWARTZ) ON OVERWEIGHT ADULTS
por: David Torres, et al. -
Impact of osmodehydrated Andean berry (Vaccinium meridionale Swartz) on overweight adults
por: David TORRES, et al.
Publicado: (2018) -
Consumption of osmo-dehydrated Andean Berry (Vaccinium meridionale Swartz) decreases levels of pro-inflammatory biomarkers of overweight and obese adults
por: Emerson Gallego Peláez, et al.
Publicado: (2021) -
Efecto del tiempo de almacenamiento sobre propiedades fisicoquímicas y antioxidantes de productos derivados del fruto agraz (V accinium meridionale swartz)
por: Yuly Nataly Franco-Tobón, et al.