Effect of fermentation time on the content of bioactive compounds with cosmetic and dermatological properties in Kombucha Yerba Mate extracts
Abstract Kombucha is a beverage made by fermenting sugared tea using a symbiotic culture of bacteria belonging to the genus Acetobacter, Gluconobacter, and the yeasts of the genus Saccharomyces along with glucuronic acid, which has health-promoting properties. The paper presents the evaluation of fe...
Guardado en:
Autores principales: | Aleksandra Ziemlewska, Zofia Nizioł-Łukaszewska, Tomasz Bujak, Martyna Zagórska-Dziok, Magdalena Wójciak, Ireneusz Sowa |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Nature Portfolio
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/6129456587904714b6da77aaea96eef9 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
- Dermatology & Cosmetic
-
Journal of cosmetic dermatology
Publicado: (2002) -
Composition and Bioactive Properties of Yerba Mate (llex paraguariensis A. St.-Hil.): A Review
por: Burris,Kellie P, et al.
Publicado: (2012) -
Yerba Mate—A Long but Current History
por: Anna Gawron-Gzella, et al.
Publicado: (2021) -
Cosechando yerba mate : estructuras sociales de un mercado laboral agrario en el Nordeste argentino /
por: Rau, Víctor
Publicado: (2014)