EXTRACTION OF OLEORESIN FROM SWEET PEPPER (<I>Capsicum annuum L</I>.)

Oleoresin from sweet pepper (Capsicum annuum L.), which contains mainly carotenoids, capsaicinoid sand some vitamins, has been currently used in the food industry. and is obtained with the following procedure: a) scalding, b) chopping, c) drying, d) milling, and e) solvent extraction (hexane, ace...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Jhon A. CARDONA R., Guillermo L. LOPERA M., Alejandra M. MONTOYA R., Ana M. MONTOYA V., Juan D. PEÑA A., Manuela GIL M., Julie F. BENAVIDES, María R. CAICEDO R., Luís A. RÍOS, Gloria M. RESTREPO V.
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Universidad de Antioquia 2009
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/6f7caaef0fa144fca3e49586fc29c569
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!