Pre-Hispanic Foods Oyster Mushroom (<i>Pleurotus ostreatus</i>), Nopal (<i>Opuntia ficus-indica</i>) and Amaranth (<i>Amaranthus</i> sp.) as New Alternative Ingredients for Developing Functional Cookies

Oyster mushroom (<i>Pleurotusostreatus</i>), nopal (<i>Opuntia ficus-indica</i>) and amaranth (<i>Amaranthus</i> spp.) are pre-Hispanic foods widely consumed in Mexico. However, there are no standard products developed with these ingredientsas functional cookies....

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Georgina Uriarte-Frías, Martha M. Hernández-Ortega, Gabriela Gutiérrez-Salmeán, Miriam Magale Santiago-Ortiz, Humberto J. Morris-Quevedo, Marcos Meneses-Mayo
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: MDPI AG 2021
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/79470e251e054fa3923706a55c578316
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!