Baklavanames
One of the most important criteria in the Nations culture and civilization is the kitchen menus. Turkish cuisine has been in too many different regions and this issue brought a wealthy kitchen, wealth of products, and has had a very colorful menu. Baklava,being the most prominent product of this wea...
Guardado en:
Autor principal: | Muhittin ELİAÇIK |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | DE EN FR TR |
Publicado: |
Fırat University
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/7de8665468c24ee5bf76678d89bcb19b |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
WRITTEN ON ANTİDOTE IN SHİFAİYYE EXPLANATIONS OF PEARL
por: Muhittin ELİAÇIK
Publicado: (2019) -
Tramas solidarias para sostener la vida frente a la COVID-19. Ollas y merenderos populares en Uruguay
por: Anabel Rieiro, et al.
Publicado: (2021) -
Penerapan Sistem Menu Engineering Dalam Upaya Peningkatan Kualitas Menu di Restoran Bintan Inti Executive Village Clubhouse
por: Adiguna Tumpuan
Publicado: (2021) -
Przemiany we współczesnej Francji w kontekście zacierania się granic kulturowych – perspektywa kulturoznawcza na wybranych przykładach
por: Natalie Moreno-Kamińska
Publicado: (2019) -
Rodzina od kuchni
por: Izabela Wodzińska
Publicado: (2021)