Postharvest storage of three chayote (Sechium edule (Jacq.) Sw.) varieties
The consumer demand for chayote (Sechium edule (Jacq.) Sw.) fruits has increased in recent years, virens levis being the most important variety, although other chayote varieties are gaining importance such as nigrum xalapensis and n. spinosum. However, the postharvest behavior of these varieties is...
Guardado en:
Autores principales: | Yeimy Ramírez-Rodas, Lourdes Arévalo-Galarza, Jorge Cadena-Iñiguez, Adriana Delgado-Alvarado, Lucero Ruiz-Posadas, Marcos Soto-Hernández |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN ES PT |
Publicado: |
Universidad Nacional de Trujillo
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/8bf21e1ffd4e45ec96ad2ba8160c7c3c |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
HONGOS CAUSANTES DE ENFERMEDADES POSTCOSECHA EN CHAYOTE (Sechium edule (Jacq.) SW.) Y SU CONTROL IN VITRO
por: Siul D. Romero-Velazquez, et al.
Publicado: (2015) -
CHEMOTAXONOMIC SIGNIFICANCE OF FLAVONOIDS IN THE SOLANUM NIGRUM COMPLEX
por: UD-DIN,AYESHA MOHY, et al.
Publicado: (2009) -
PRIMER REGISTRO DEL TIBURON PERRO Centroscyllium nigrum (CHONDRICHTHYES: SQUALIDAE) EN AGUAS DEL PACIFICO COLOMBIANO
por: Rubio,Efraín A., et al.
Publicado: (2005) -
Antiulcerogenic Effects of Selected African Nightshades (Solanum nigrum Linn.) Genotypes on the Rat Stomach: A Morphologic and Morphometric Study
por: Mureithi,Pauline M, et al.
Publicado: (2020) -
Intoxicaciones vegetales en la infancia
por: BRUMNG SCH,WALDO
Publicado: (1974)