Analisis Natrium Benzoat pada Saos di Yogyakarta
Background: Preservative can block or slow process of fermentation, acidity and analyzes that cause by microbe. Sodium benzoate is one of organic preservative that easy to dissolve and usually additional with various of ingredients like sauce. Sauce is a fluid that can make food tasty. Sauce can be...
Guardado en:
Autores principales: | Siti Fatimah, Dian Wuri Astuti, Ni Putu Ayu Kurniasih |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | ID |
Publicado: |
LPPM STIKES Guna Bangsa Yogyakarta
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/b0cf8d6d0c8a4e4d8fb62ee17342f765 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Penetapan Kadar Klorida pada Air Sumur di STIKes Guna Bangsa Yogyakarta Tahun 2013
por: Dian Wuri Astuti, et al.
Publicado: (2014) -
Analisis Kualitatif Rhodamin B pada Kue Ku yang Beredar di Pasar Tradisional Kabupaten Sleman Yogyakarta
por: Siti Fatimah, et al.
Publicado: (2016) -
Identifikasi Boraks pada Lontong Sayur di Sunmor UGM
por: Dian Wuri Astuti, et al.
Publicado: (2017) -
Rendimiento de un sistema de rotación corta de alta densidad con Salix spp. en Buenos Aires, Argentina
por: Doffo,Guillermo N, et al.
Publicado: (2017) -
Rasio Natrium Karbonat dalam Ekstraksi Berpengaruh pada Mutu Natrium Alginat Sargassum muticum
por: Sovia Indah Nurkhanifah, et al.
Publicado: (2020)