VOLATILE COMPOUNDS DURING THE RIPENING OF COLOMBIAN SOURSOP (Annona muricata L. cv. Elita) COMPUESTOS VOLÁTILES DE LA GUANÁBANA COLOMBIANA (Annona muricata L. cv. Elita) DURANTE SU MADURACIÓN
Fruits of soursop (Annona muricata L. cv. Elita) were evaluated at different ripening stages to determine the changes in their physicochemical characteristics: total soluble solid content, percentage of acidity, pH, and ripeness index. The change in volatile compounds were determined through Headspa...
Guardado en:
Autores principales: | Carlos J MÁRQUEZ C, Aleyda M JIMENEZ, Coralia OSORIO, José R CARTAGENA V |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Universidad de Antioquia
2011
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/b1db19cf979741d1ba94175cfcb64049 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
VOLATILE COMPOUNDS DURING THE RIPENING OF COLOMBIAN SOURSOP (<I>Annona muricata</I> L. cv. Elita)
por: Carlos J. MÁRQUEZ C., et al.
Publicado: (2011) -
Caracterización de la Especie Ilex Paraguariensis mediante Análisis por Cromatografía Gaseosa de sus Componentes Volátiles
por: Romero,Carlos R, et al.
Publicado: (2006) -
Potencial antioxidante de hojas de guanábana (Annona muricata L.) para sistemas productivos de banano
por: Zhapan Revilla, Michael Xavier, et al.
Publicado: (2021) -
Pathogenic Fungi Associated with Soursop Fruits (<i>Annona muricata</i> L.) during Postharvest in Nayarit, Mexico
por: Alejandra Verónica González-Ruíz, et al.
Publicado: (2021) -
Optimization of processing parameters for the microencapsulation of soursop (Annona muricata L.) leaves extract: Morphology, physicochemical and antioxidant properties
por: Oscar Jordán-Suárez, et al.
Publicado: (2021)